Planlegging og prosjektledelse

Når du velger Artko som leverandør kan du trygt overlate planlegging og prosjektledelse til oss. Vi har en gjennomarbeidet arbeidsprosess som er grundig dokumentert og testet. Vi følger kontinuerlig med i produksjonsprosessen og ligger i forkant av eventuelle utfordringer. Gjennom snart 40 års erfaring har vi lært oss å se risiko og avverge problemer før de oppstår.

Ethvert trykkoppdrag begynner med slutten. Og slutten i denne sammenheng er oppdragsgivers indre bilde av hvordan trykksaken han eller hun har bestilt, skal se ut når den har vært gjennom produksjonsprosessen hos Artko. Det er dette vi konsentrerer oss om når vi tar et oppdrag inn på oppdragsplanen vår. Vi begynner med når kunden ønsker trykksaken levert eller distribuert, og så regner vi oss bakover. Slik kan vi sette de ulike fasene og arbeidstypene inn i en total arbeidsplan, brutt ned på tidsfrister og ansvarsområder.

Som erfarne fagfolk kjenner vi til når det gjerne oppstår flaskehalser, hvilke deler av prosessen som er mest utsatt for menneskelige feil eller utfordinger med programvare. Et gammelt ordtak i vår bransje sier at «det er alltid bokbinderen som har dårligst tid». Det betyr naturligvis at når det går med for mye tid på prosessen frem til ferdiggjøring, er det nettopp ferdiggjøringen som lider under det. Og derfor er det så viktig for oss at alle typer sluttarbeider, også bokbinding, skal få den tiden de trenger – og fortjener.

En trykksak er aldri bedre enn hvert enkelt ledd i arbeidsflyten lar den bli. Svikter det på bildebehandling, korrektur eller tørketid, synes det godt. Svært godt. Din sikkerhet for at du slipper å oppdage slike feil, er vår erfaring. Vår faglige stolthet. For å si det som det er, er det kunder som har fått et 100% produkt, men som aldri får vite at vi har vært nødt til å kaste oss rundt utenom både budsjett og produksjonsgang for å få resultatet ferdig til ønsket tid og kvalitet. Det er nemlig vårt problem – ikke kundens.

Vil du vite mer om planlegging og prosjektledelse hos Artko, finner du kontaktskjema ved å klikke her.