Diverse oppdrag

Med lang erfaring i bransjen, kombinert med et godt nettverk, produserer vi «det kunden vil». Vi har mange leverandører å spille på, og kan produsere i mange forskjellige materialer. Sjekk ut ditt ønske med oss, så ser vi hva som er mulig.

Ønsker du å skille deg ut fra konkurrentene og bransjen totalt sett, er det mange enkle grep som til sammen utgjør den store forskjellen. Format er ett parameter – ønsker du kvadratisk format, avvikende format, sirkelformet brosjyre eller faner for søk/finn på papir, er det fullt mulig. I tillegg har vi ulike festemetoder i tillegg til stifting; skruer, knotter, tau og hyssing; her er det bare fantasien som setter grenser. Overflater kan lakkes, folieres og rilles, omslagene kan trykkes for seg med figurhulling og åpninger for å vise tekst eller foto på siden under, og vi kan lage omslagsvinduer i plast og lime på 3D-detaljer. Velger man  tykke omslag med mye «bulk», kan vi også levere omslag med pressede strukturer og mønstre.

Et annet område vi kan hjelpe deg med, er å åpne for kommunikasjon med mottaker av budskapet ditt. Det kan variere fra innlimte responskuponger til at vi planlegger og freser ut plass til en minnepinne hvis du vil legge ved en presentasjon, film eller foredrag. Selve materialet vi trykker på kan også variere, plast kan for eksempel gi nye muligheter for både omslag og innstikk. Et siste tips: Det er faktisk mulig å legge på ekte bladgull på trykksaken din. Og da snakker vi vel eksklusivitet – eller hva?

Vil du vite mer om spesialproduksjon, finner du kontaktskjema ved å klikke her.